U bent hier

Reserveren zorg en hulpmiddelen

Als u een vakantieverblijf heeft geboekt, kunt u zorg en hulpmiddelen bijboeken met behulp van ons bijboekformulier.
Het ingevulde formulier wordt automatisch doorgezonden naar RP Care en Comfortzorg. Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de aanvraag met u door te nemen. Indien Comfortzorg niet aan de aanvraag zal kunnen voldoen, kunt u het geboekte vakantieverblijf kosteloos annuleren (Comfortzorg kan in 99,9% van de gevallen wel aan de aanvraag voldoen).

Heeft u vragen of wilt u vooraf een offerte ontvangen, dan kunt u dat op het bijboekformulier aangeven onder “opmerkingen”.

U kunt ook bellen met Comfortzorg om uw aanvraag door te geven: 0900 234 1234 of een e-mail sturen naar vakantiemetzorg@comfortzorg.nl. Comfortzorg neemt ook dan binnen 5 werkdagen contact met u op. 

U krijgt van Comfortzorg een bevestiging van uw aanvraag met een factuur voor de bemiddelingskosten. Bij zorgaanvragen zal Comfortzorg  met u en / of uw huidige zorgaanbieder nagaan welke zorg geleverd moet worden tijdens de vakantie. Wellicht hebt u bijzondere wensen, ook die zal Comfortzorg proberen te verwezenlijken. U krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan.