U bent hier

Over Roompot Care

Roompot Care is onderdeel van Roompot Vakanties en is gespecialiseerd in vakanties met zorg.

Ons doel is om gasten die een bepaalde zorgbehoefte hebben een zo plezierig mogelijk verblijf aan te bieden.
Door nauw samen te werken met (para)medische instellingen en doelgroepgerichte organisaties, biedt Roompot Care een groot scala aan mogelijkheden. Dat de kwaliteit van de zorg en het welzijn van onze gasten daarbij centraal staat, spreekt voor zich.

Roompot Care blijft continu de zorg op het vakantieadres verbeteren en uitbreiden. Het Roompot Care product heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de volgende care mogelijkheden.

Over Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en in Europa, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland. Lees meer

Altijd op de hoogte van Roompot Care?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt éénmaal per twee maanden speciale aanbiedingen, nieuws en meer informatie over Roompot Care. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, last minutes en nog veel meer!